Lavanderia Edi Extra Shërbime

Description

Lavanderia e tapeteve Edi Extra me njohuri dhe eksperiencë të gjatë ofron shërbime të pastrimit kimik dhe larje tapetesh, sixhade, rug persiane dhe afgane. Shërbime cilësore të punimeve me makineri dhe punimeve me dorë, i cili zhvillohet nga një staf i specializuar me përkujdesje maksimale. Kontaktoni në numrin: 067 208 8020
Shërbim i transportit falas.

Listing Info