Preciosa ofron mundësi punësimi Punë

Description

Për këdo që është i apasionuar pas botës së modës, orëve dhe aksesorëve, Preciosa ofron mundësi punësimi në TEG  & QTU.

Për të aplikuar:

  1. Dërgoni CV-në tuaj në [email protected]
  2. Kontaktoni në 0694048900
  3. Kontaktoni në DM e preciosa.albania.

Listing Info

Follow Us