RICHARD DESIGNE Kërkon Të Punësojë Bojaxhi Dhe Ndihmës Bojaxhi Për Mobileri Punë

Description

Richard Designe kërkon të punësojë bojaxhi dhe ndihmës bojaxhi për mobileri. Kërkohen punonjës me eksperiencë pune në stukimin dhe lyerjen e mobilieve. Paga dhe kushtet e punës janë shumë të mira.

Për më shumë informacion kontaktoni në numrin e mëposhtëm:
+355 68 69 32 054

Listing Info

Follow Us