Top Channel kërkon

Description

Televizioni Top Channel kërkon:

Shofer 

Detyrat:

  • Kryen transportin e punonjësve të kompanisë dhe të ftuarit në adresat e kërkuara.
  • Sigurohet që të dërgojë poros të ndryshme tek klientët apo furnitorët sipas kërkesave.
  • Gjatë ditës duhet të jetë në dispozicion për të bërë lëvizje sipas kërkesave të emisioneve ose departamenteve.

Kualifikimet:

Të ketë eksperiencë të mëparshme si shofer.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën burimetNjerë[email protected]

Vetëm aplikuesit të cilët do përzgjidhen për intervistë, do të lajmërohen nëpërmjet rrugëve të kontaktit.

 

Listing Info

Follow Us